петък, 9 май 2014 г.

ДА ПРИВЛЕЧЕМ ЖЕЛАНИЯТ ЖИВОТ КЪМ СЕБЕ СИ

Не е ли време вече да привлечем желаният живот към себе си? Досега се учехме да бъдем дисциплинирани,да бъдем добри ,да устояваме желанията си .Нужно ли е да бъдем съвършени,за да постигнем мечтите си? Отговорът на този въпрос е  "не",разбира се.
 

От известно време всеки от нас преминава през период на очистване.Но това стана безкраен процес на очистване, в който ние всеки ден се потапяме ,защото смятаме ,че има още какво да чистим.А всъщност това е чисто и просто съмнението в нас,че има още какво да освобождаваме.Съмнение, че не сме направили всичко, което е трябвало, и съмнение, че Вселената ще ни даде да разберем, ако трябва да разберем нещо ново. Ако постоянно сме в "режим премахване на нередностите", можем само да открием още повече "нередности".
 
Повярвай! Ако започваш всеки свой ден с най-висше намерение,със смирение и си в Потока,трябва да знаеш,че ако нещо изисква твоето внимание, Вселената ще намери начин да те информира.
 
Време е да спреш да мислиш,че всичко в твоя живот се случва случайно. Време е да промениш съзнанието си.Защото колкото повече го разширяваш,толкова повече се доближаваш до мечтаният живот,до тази паралелна реалност,в която искаш да пребиваваш.И така ще откриеш другият свят - най-прекрасното нещо в живота ти,Той стои и те чака.От теб зависи дали ще се преместиш в него. Защото ние с теб винаги се местим,всъщност ние се преместваме милиони пъти в секунда от паралелна реалност в паралелна реалност.Само, че го правим толкова плавно,че дори не знаем,че го правим.Защото ние сме навсякъде едновременно.Защото във Вселената има всичко,което можем да си представим.
 
Защо например ни помага визуализацията? Защото благодарение на нея ,ние се местим в друга реалност.И колкото повече я практикуваме ,толкова повече тази реалност оживява пред нас.
Визуализацията не  е нищо друго ,освен техника за преместването в друга реалност.Същото се отнася и за медитациите.Но всъщност начинът на преместване и техниката ,която използваме не е от съществено значение.Важно е само следствието от това,а именно промяната на съзнанието след като сме използвали тези инструменти.
 
Ако се върнеш назад в живота си ,ще почувстваш събитията в него по друг начин,защото вече твоето съзнание се е променило.Ако прочетеш една и съща книга в различни периоди ,усещането за книгата също ще е различно,защото твоето съзнание се е променило.И то се променя всяка секунда. Защото както вече казах,ние живеем едновременно в множество реалности . Всъщност това ,което възприемаме като време е страничен ефект от прехвърляне на съзнанието от паралелна реалност в паралелна реалност милиони пъти в секунда.
 
Днес и аз реших ,че е време да променя живота си. Взех един лист  и го разделих на две.Помислих много добре какъв проблем ме мъчи в този момент.Кои са ми най-големите страхове.Написах ги за всеки проблем на горната част на листа ,описах всичките си страхове до най-малката подробност.Не страхувай или срамувай от себе си,докато правиш това.Бъди искрен и честен към себе си. На долната част на листа описах как желая да се чувствам от сега нататък.Замених страховете си с положителни убеждения.За убежденията ще говоря по-подробно в следващата тема. Скъсах горната половина на листа ,изгорих го,като мислено си представях как всички мои страхове изгарят заедно с него.Почувствах се много добре,явно се преместих в нова реалност.В ръцете ми остана само долната част на листа,където бяха моите положителни убеждения.Започнах да ги чета постоянно и се чувствах все по-добре. Страховете ми постепенно започнаха да изчезват.Направи го и ти.Не може да си представиш колко добре ще се почувстваш.Ако чувстваш необходимост прави това всеки ден.То ще промени убежденията ти ,а след това и живота ти.
 
Желанията не се изпълняват само,ако мислиш положително.Трябва да промениш убежденията и нагласите си.Защото не можеш да имаш положителни мисли,ако нямаш положителни емоции,и не можеш да имаш положителни емоции,ако нямаш положителни убеждения.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар