вторник, 29 октомври 2013 г.

БЪДЕЩЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА

Бъдеще не съществува.Нищо не е определено.Има само вероятности.Има безброй варианти на бъдещето.От нас зависи коя ще изберем.Ние създаваме бъдещето си с вибрациите,които излъчваме.

Няма нужда да променяме света около себе си.Нужно е само да се преместим в реалността,която желаем да преживеем.Всички паралелни реалности съществуват едновременно.Нужно е само да се настроим на нужната честота.
Не е необходимо да усложняваме нещата,дори и да искаме всичко да се случва трудно и сложно.Сигурно ще има предизвикателства,но можем да се справим с тях.Необходимо е да ги посрещнем с положително състояние на вибрации и ако са посрещнати в такова състояние ,те ще имат положителен резултат в живота ни.Нищо в нашата реалност не става без нашето съгласие и позволение.
Има значение как се отнасяме към нещата ,които ни се случват в живота.Отношението към дадена ситуация е всъщност това,което преживяваме.Нито една ситуация сама по себе си не причинява болка и страдание,а само намесата на нашето отношение към нея.
Ние имаме свободната роля да определяме какво да ни се случва.Трябва да се опитаме да контролираме емоциите си , защото каквото даваме,това получаваме.Както вече съм казвала всичко е илюзия и не съдържа никаква субстанция,докато не го материализираме с енергията си.
Затова ако се настроим положително към нещата и обстоятелствата в нашият живот,независимо от това как изглеждат те и какво ни причиняват,ще предизвикаме само и единствено положителен резултат на случващото се.
Няма нужда да променяме светът около себе си.Единствено е нужно да променим себе си и отношението към това,което ни се случва.



Няма коментари:

Публикуване на коментар