понеделник, 30 септември 2013 г.

ВСИЧКО Е ИЛЮЗИЯ

Надявам се те убедих,в това че  можеш да контролираш живота си.Всичко зависи от теб.И ако си ми повярвал ,сигурно ще искаш да се запознаеш с всички принципи,водещи до успеха и осигуряващи добър и щастлив живот.Продължавам и се радвам,че оставаш с мен.

Преди всичко помни, че всеки човек има своето призвание и е дошъл с някаква цел на този свят.Важното е да разбереш кой си и какво търсиш,да намериш своя потенциал.Обърни внимание на нещата,които обичаш да правиш.За какво мечтаеш?Какво винаги си искал да присъства в живота ти?
Докато се луташ и не знаеш какво искаш за себе си,ще минаваш през много изпитания.Защото ти можеш да бъдеш всичко.Аз минах по този път.Ние всички искаме най-доброто за себе си,но уви,малцина го постигат.Къде е тайната ,къде е разковничето?
Никой не знае,или по точно никой не помни.Всички сме забравили кои сме.А всъщност кои сме?
Дали сме родени в грях? Дали земята е ада? Защо има толкова страдание и мъка? И ако има Бог, той ли ни ги праща?
Кои сме ние всъщност?
Сега ще ти кажа моите отговори на тези въпроси.Не казвам,че са верни.Това е моят опит.Ти ще намериш твоите отговори в твоят опит.
Разбрах,че всичко е илюзия.Ние създаваме тази реалност,в която живеем.Ние създаваме страданията,мъките,болката,всичко лошо,за което си помислиш.Ние сме вълшебници.Наистина!Ще се увериш ,когато започнеш да прилагаш всичко,което ще научиш сега.И както предизвикваме лошото в живота си,така предизвикваме и доброто.Склонни сме обаче винаги да допускаме отрицателен изход на проблемите.Когато за нас възникне проблем винаги първото нещо ,което се появява в разумът ни е лошият резултат.А ако обърнем нещата?Ако не допуснем лошият резултат? Ако го изтрием съзнателно от ума си?Дали ще има полза?
Повярвай!Винаги се случва това,което допускаш да се случи.Дори и проблемът,който е възникнал,е в резултат точно на нашето допускане.Това е разковничето.Всичко се случва първо в нашите мисли и после се материализира в действителността.
За да изчезнат проблемите,трябва да изчезнат негативните мисли.За съжаление много трудно можем да ги изкореним от съзнанието си.
Много време ми трябваше да разбера как действа всичко това и защо ми се случваха лоши неща,които аз съзнателно не исках да се случват.Трябваше да се върна много назад в миналото си и с ужас да установя,че аз наистина съм ги допуснала в живота си.
Какво да направим,за да обърнем нещата?
Ако за миг си представиш,че всичко около теб е декорът на твоя театър,ти естествено си главният герой.Даден ти е шанс да избираш ролята,която искаш да играеш.Всичко,което искаш да имаш ,ще бъде изработено от театралните работници.Ако искаш можеш да тънеш в разкош,ако искаш може да си световно известен певец и т.н.Имаш право да избираш и не го намираш за неестествено,защото знаеш,че всичко е игра.Играеш ролята без да се замисляш за последици.Знаеш,че на тази сцена,която си в момента,няма минало и бъдеще.Затвори очи и си го представи.Представи си ,че се превъплащаваш в този,който винаги си искал да бъдеш.Можеш да се отзовеш на сцената и да не знаеш как си станал например богат,как си най-големият хакер,как си най-големия престъпник даже,защо не?
Съществува само сега и нищо друго.Изпитваш ли болката на реалният си живот,страданието ,мъката?
Знаеш,че сега само играеш роля.Влез в ролята си.Помисли какъв искаш да бъдеш,какво си искал винаги за себе си.Представи си животът,който винаги си искал да имаш.Лесно е ,нали? Да ,така е! Това е само театър.
Театър,който трябва да играеш и в реалният живот.Не вярваш ли? Опитай!
Какво ще стане ,ако само играеш? Ако контролираш ума си и му казваш,че това е игра?
Ще изчезнат притесненията,мрачните мисли,страха.Няма да ти пука,защото знаеш,че това е само игра.Всъщност в момента ти описвам механизмът на живота – моя или твоя ,няма значение.
Само ако си представиш,че играеш ,ще изгониш всички негативни мисли от главата си.Колкото по-често го правиш,толкова по-бързо ще забелязваш промените в живота си.
Създай си навика ,че винаги играеш.Приемай всичко като на шега.Когато възникне проблем,не се притеснявай за него.Нека ума ти проектира положителен резултат.И за миг не помисляй за отрицателния.Ще видиш,че проблема ще се реши точно както ти искаш.Ако за миг допуснеш дори негативни мисли в главата си,те ще те окупират много бързо.Дори и да се появяват ,каквито и да са те,ги махни по най-бързият начин.Представи си точно това,което не искаш да се случи и го върни назад.Сякаш е толкова далечно вече за теб,че никога няма да те настигне.Докато спреш да го виждаш.Замени го с положителна картина и заживей в нея.Всеки път тя ще става по-ярка,докато не оживее пред очите ти.
На пръв поглед е много лесно,но повярвай ми, трябват много упражнения, докато го затвърдиш и накараш разума си да действа така.
Дори при мен в началото ,когато започнах да го прилагам ,имаше обратен ефект.В главата ми навлизаха мрачни мисли,които трудно успявах да изгоня.С времето те ставаха по-големи и по-големи ,и накрая се появяваха в действителността.
Представях си положителна картина,но разумът ми веднага я изключваше ,защото както казваме прекалено хубаво е ,за да бъде вярно.Но това въобще не беше вярно.Няма невъзможни неща.
Процесът е много труден ,трябва воля и дисциплина ,за да постигнеш резултат.Но не се отчайвай! Предполагам,че след това идва най-хубавото.Казвам,че предполагам ,защото мисля ,че още не съм достигнала онова състояние на блаженство.Все още изпитвам страх,понякога дори гняв в живота си.Не съм изкоренила напълно тези неприятни усещания.Понякога те ме побеждават и ме хващат в мрежите си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар