четвъртък, 8 май 2014 г.

КОИ СМЕ НИЕ? ОТКЪДЕ ИДВАМЕ?

Сигурно неведнъж си задавал този въпрос - Кой съм аз?Откъде идвам? Това е напълно естествено.В тези времена на преход ние наистина все по-често започваме да търсим отговори на тези въпроси.Защото вече не спим. Ние търсим своя произход и все повече се уверяваме,че сме прекрасни същества.Ние сме тук на Земята ,за да открием своята природа и красота чрез преживяванията си.

Твоята и моята свръхдуша са избрали да имат продължение,преродено като живот на Земята.В същото време душите ни имат продължение и в други животи и цивилизации,и в други реалности едновременно. Така,че когато попитаме "Откъде идваме?", в действителност това е друг начин да кажем " С какви други едновременно съществуващи реалности се свързвам от този живот и как те ми помагат да определя темата,която съм избрал да изследвам в този си живот?". Това е всъщност въпросът.Защото ние не идваме отникъде ,в смисъл на минало време.Ние правим едновременни връзки с всички животи. Когато разбереш,че всичко във Вселената се случва едновременно, въпросът " Откъде идвам?" губи смисъл. Ще осъзнаеш.че идваш оттук и сега и всяко друго място,което чувстваш.И когато попиташ " Откъде идвам?",това не е нищо друго,а само един процес на разширение на съзнанието и осъзнаване на връзката си с повече от тези други места,които чувстваш.
Тогава ще осъзнаеш,че твоят дом е навсякъде,защото... Ти си вечен! Ти си безкраен! Ти си навсякъде! Както е "Всичко,което Е"
Защото няма минало и бъдеще във Вселената.Всички наши животи се случват едновременно.В едни ти плачеш, в други се радваш,в трети сияеш от щастие и т.н.В зависимост от това,което чувстваш ,се случва и преживяването ти като реалност. Защото всичко е само едно преживяване. Запомни добре това,което ти казвам.Ти съществуваш навсякъде.Всичко друго е илюзия.Необходимо е само да вярваш,че е така.Постепенно ще се увериш в това.
Вчера е история.Утре е мистерия.Днес е дар от Бог,който ние наричаме подарък. Приеми днес като свое божествено преживяване и изживей мига,както Бог иска.А той иска само най-доброто за теб!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар