събота, 12 октомври 2013 г.

ГОТОВ ЛИ СИ ЗА ПРОМЯНА

Ако четеш следващите редове е сигурно,че си готов да промениш живота си.Означава също,че си отворил сърцето и въображението си.Постигнал си вяра в себе си и в силата на подсъзнанието.Повярвай,вероятността да те застигнат прекрасни неща е много висока.

Много е трудно да обясня с думи какво наистина се случва.Ще се опитам.Трябва само да ти кажа,че това,което ти в момента четеш тук,е моят опит напрактика.Дано стане и твоя реалност.Казвам ти това,защото докато пиша,около мен се случват чудеса.Сякаш ми се разкрива един друг свят,в който все повече се потапям.Трудно е да се обясни.Ще те информирам за всичко,което научавам.
Ще започна с това,че ние имаме много "аз". Те всички съществуват едновременно.Ние и всички предмети около нас,можем да бъдем на няколко места едновременно.Това е теорията на Хю Еверет.Според нея съществува безкраен набор от реалности.Всички наши версии са в тези реалности т.е. ти можеш да бъдеш всичко.Във Вселената всичко се преповтаря и пресъздава много пъти.Точно затова се опитвам да те убедя,че не съществува минало.Ти го създаваш само в собсвените си мисли.Само,знай че има безброй много паралелни реалности и че всичко съществува като безброен набор от възможности.
От теб зависи всичко.Нужно е само малко да се тренира мозъкът.Той трябва да възприеме,че всичко е илюзия.Няма нужда да записва всичко.Нямаме нужда от опит.Всичко се създава в момента.Опитът само ни обърква.Това,което помним ни кара да проектираме всичко спрямо него.По този начин не можем да излезем от порочния кръг.От кръга,който ни кара да търсим за всичко случило се причина.
Когато забравим за миналото,ще изградим по-добро бъдеще.Не е необходимо да чувстваш вина за минали постъпки.Нужно е само да си представиш,че те никога не са се случвали.Ще видиш как те постепенно ще изчезнат,сякаш никога не са били.Не можеш да си представиш какви невероятни неща можеш.Твоят мозък може да изтрие информацията си.Можеш да помниш само това,което искаш.Можеш да си сътвориш минало.Минало,от което не се срамуваш дори.Има някой особености,които трябва да спазваш.С тях ще се запознаеш по-късно.
Сега е важно,че си готов за промяна.








Няма коментари:

Публикуване на коментар