събота, 12 октомври 2013 г.

КАК ЖЕЛАНИЕТО НИ ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ


Говорихме много за това как желанието ни да стане реалност.Сега вече трябва да се опитаме да действаме деликатно.Сигурно се чудиш защо ? Ще ти обясня.Досега ти показвах как се случват нещата,но това беше само теория.Опитвах се да
ти вдъхна вяра и любов към теб самият и към всички,които са в живота ти.Само така ще откриеш този свят,в който ще си щастлив.Надявам се,че вече си поел много от моите съвети и си направил първата крачка.А тя е много важна.Това е твоят път на промяната.Започни първо от себе си и ще промениш всичко около себе си.Защото можеш,вече ми вярваш, нали? Вярваш ми,защото аз вярвам в теб.Ние сме взаимно свързани.
Надявам се,че си започнал да изграждаш в себе си качествата,за които ти говорих и си ги възприел като свои навици.Моля те,дръж посоката.Не се отклонявай.Това е важно за теб.Ако все още имаш съмнения ,се върни назад и прелисти пак страниците наново.Научи се да се обичаш. Тази любов да е толкова голяма,за да може да се разпръсне навсякъде в живота ти.Любовта побеждава всичко.Не го забравяй.
Не можеш да промениш света около себе си,ако не промениш себе си.Започни да вярваш,че всичко е възможно.Живей в настоящето.Миналото и бъдещето не съществуват.Всичко е илюзия.Повтаряй си това хиляди пъти ,докато наистина повярваш,че е така.
Когато повярваш, ще спреш да изпитваш страдание.Няма да има вина,разочарование,тъга,скръб,нищо отрицателно няма да остане в живота ти.Защото ще знаеш как да го предотвратиш.Преходът е труден.Изисква се много воля и дисциплина.
Ако си готов,тръгни с мен.Аз ще те заведа там,където ще си щастлив.Ще ти покажа какво можеш и къде грешиш.Време е да направиш своя избор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар