четвъртък, 10 октомври 2013 г.

ВРЕМЕ Е ДА СЪСТАВИМ ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ


Всеки ден животът става все по-хубав,нали? Само ме следвай и се учи.Няма как успехът да ти се изплъзне.Време е да сложиш край на този хаотичен живот,който си водил.Най-вече трябва
да имаме план и да го следваме.Поемем ли един път посоката,не трябва да я променяме.Ще ти обясня по нататък защо е така.Най-добре да започнем да обмисляме какво искаме да ни се случи,какво искаме да ни се махне от живота.Говоря в множествено число,защото и аз като теб ,променям живота си.А и когато имаш някой до себе си е по-лесно.Ще действаме двамата.Досега всичко беше желание,мечта,блян.Твоята цел вече трябва да се превърне в намерение.
Ето,аз вземам един бележник,вземи и ти.Можеш да го наречеш "Книга на намеренията" например.Само знай,че преди да напишеш в него нещо,то трябва да е добре обмислено и преценено.Вселената ще те чуе,когато не се колебаеш.Тя ще изпълни желанието ти,когато имаш явно намерение да го получиш.В противен случай ще се луташ и няма постигнеш нищо.Желанието ти трябва да е много добре формулирано.
Припомни си всичко,на което те научих.Ако трябва пак се усамоти на онзи остров с киноекрана пред себе си.Виж се от този екран.Прецени добре дали това искаш от живота си.Какво трябва да промениш? Подреди хаосът.Ако трябва си представи какъв искаш да бъдеш в бъдещото.Какво искаш да притежаваш,искаш ли да си щастлив и кое ще те направи щастлив.
Сега двамата с теб трябва ясно да кажем какво искаме и малко,по-малко да го постигнем.Не се плаши.Трудно е,но приключението си струва.Както когато те накарах да си представиш,че отиваш до къщата от съобщението.Така трябва да действаш.Нарисувай в съзнанието си твоето съобщение,онова, което искаш да следваш колкото и далеч да си от него.
Желанието всъщност е възпламеняващата искра.То е началото на волевият акт.Желанията са двигателят на нашият живот.Това е възможността да действаме,защото искаме нещо по-добро за себе си,каквото и да е то.Винаги желаем неща ,които нямаме,които може би ще направят живота ни по-богат и различен и най-вече щастлив.
Когато желаеш,трябва да поставиш обекта на желанието си като твоя цел,която трябва да се изпълни.Запомни,че единствено чрез действия твоето желание се превръща в реалност.Сигурно няма да знаеш как да действаш,ще срещаш трудности,които трябва да преодоляваш.Но ако действията ти са постоянни,знай ,че ще вървиш напред.
Много хора не реализират пълният си потенциал и причината е само една -липса на дисциплина.
Трябва да си изградим навик да се самоконтролираме.Ако имаме желание и сме дисциплинирани,това което ще промени живота ни е готовността за действие,а в последствие и самото действие.
А сега след като вече двамата с теб ,сме превърнали желанията си в цели, е време да действаме.Както ти показах - дисциплинирано и с постоянство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар