понеделник, 28 октомври 2013 г.

ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА МАИТЕ

След Айнщайн смятам да те запозная и с предсказанията на маите.Правя това ,защото искам да повярваш,че има един друг свят и ние сме творците на този свят.Просто сме забравили кои сме.Време е да си спомним.Този свят съществува отдавна.Открили са го много хора.

Вече е време двамата с теб да повярваме и да се потопим в тази красота.Всеки човек заслужава да е щастлив.Само така ние ще бъдем в единство.Тогава няма да изпитваме гняв ,омраза или страх ,а единствено любов.И ще излъчваме тази любов навсякъде.
Според маите единствено чрез нашите усилия ,можем да намерим вътрешен мир.Промяната на времето е част от еволюцията на Вселената.
Въпреки това ние минаваме със страх през тази епоха.Причината за това е , че много от книгите,които са целели да ни подготвят ,са изгубени.
През 325 г. император Константин организирал църковен събор в Никея, за да реши кои текстове да бъдат одобрени и кои отхвърлени в новата религия,приета от държавата.Изгорени били повече от 25 библейски текста и 20 документа,между които и книгата на Енох.
Избраните текстове били пренаписани и променени,превръщайки се в това,което ние днес познаваме като Библия.
Премахната е информация за това кои сме ние,откъде идваме,защо сме тук и какво може да очакваме в бъдеще.
Изчезнала е информация за еволюцията на съзнанието чрез преражданията.Постъпките на човека през неговият единствен живот определят дали ще премине през рая или ада.Това е създало погрешното разбиране за един несправедлив Бог,който произволно определя раждането на хората като богати и бедни,здрави и болни като случайност.
Това е породило мрак,невежество,страдание,страх и всичко това,което аз и ти доскоро изпитвахме.
А сега ,слушай внимателно.Маите са предсказали, че светлина от центъра на галактиката ,ще синхронизира всички живи същества, ще им позволи съзнателна  вътрешна промяна,която ще създаде нови реалности.
Всички хора ще имат възможността да се променят,ако искат.Всички хора ще отхвърлят своите ограничения.
За да намерим вътрешният си мир,трябва да повишим жизнената си енергия и да повдигнем вибрациите си от страх към любов.Ако всички го направим, това ще събуди един нов вид съзнание,което е част от единен гигантски организъм.
Когато човекът е в постоянно състояние на вътрешен мир неговото съзнание се изравнява с нови реалности и възприятия,които отговарят на много по-висши измерения.Има временни процеси,които се реализират в петото измерение.Там умът се намира в сънищата,в едно нефизично състояние,където може да се случи всичко. Събитията,които сме преживели през всеки живот и его създават резултати,които зависят от това как сме решили да ги изживеем.Колкото по-малко е егото и по-гъвкава вярата,толкова по-бързо ще вървим по пътя на еволюцията.
Разбирайки това по-добре,светът ще започне да ни изглежда по-перфектен и подреден,ще почнем да уважаваме все повече другите и планетата.
Вибрирайки с по-висока честота,възприятията се разширяват,активират се скрити способности,разполагаме с повече енергия.
За маите едно от най-важните неща в живота било поддържането и повдигането на нивото на жизнена енергия,защото нейното намаляване води до загуба на вътрешният мир и страдание.
Те вярвали,че уважавайки природата,можем да постигнем по-високи нива на жизнена енергия.
Намирайки в състояние на вътрешен мир и хармония,натрупаната енергия задвижва неактивните програми в генетичния ни код,които създават необходимите физически промени за комуникация чрез мислите.
В нашите умове се създава едно поле от енергия,която активира хипофизата и епифизата.Тези жлези отделят ензими,които могат да активират неактивните ни генетични кодове.Когато се активират нови вериги от аминокиселини,в тялото настъпват промени,създава се супер имунна система,която елиминира болестите и ниските вибрации на страха и удължава живота.Същевременно новите протеини дават високи енергийни нива на организма и позволяват появата на шесто чувство-способността да се чете и предава мисълта.
Вибрацията на любовта е тази,която отваря вратата към суперчовека.
Вселената е основана от енергия и информация,постоянно вибрираща с различна честота,организирана от матрици на различни нива.По-голямата част от материята в третото измерение е формирана от вода,осемдесет и пет процента от нашата планета е също вода.
Човекът също се състои предимно от вода,през водата се движат цялата енергия и флуиди в човешкото тяло.Емоциите и чувствата също са енергия,вибрации с различна честота,които се движат в свързани матрици на различни нива.
Думата също е енергийна форма с вибрираща сила.Чрез думите можем да излъчим различен тип енергия.Любовта е енергийна форма с най-висока честота.Когато се настроим с резонанс с нея,чувстваме мир и хармония.
Ако вътрешно сме настроени на ниска честота , в състояние на страх и омраза,това и ще възприемаме.Човешкото съзнание определя реалността чрез енергията ,доловена от сетивата.Сетивните възприятия ,повтаряни с невероятна скорост във времето са тези, които създават съзнанието.
Материята е една илюзия,създавана от умовете ни,в резултат от хиляди усещания,които комбинираме,за да създадем реалността като нещо солидно и постоянно.
Истината е,че всичко е само енергия.Вибрации с различна честота кристализират светлина в различна форма.
Материята е светлина,която се е уплътнила във форма и вид вибрации,които нашите ограничени сетива разпознават.
Всичко,което съществува ,е само светлина.
Затова ако обхватът на сетивата ни се разшири или придобием ново сетиво,осъзнаването се разширява,променяйки тотално реалността.
Ако успеем да разберем вечния процес на еволюцията на съзнанието,можем да използваме тази възможност ,за да премахнем наложените ни ограничения.
Маите са ни оставили едно учение.Според него, с цел да еволюираме, ще видим другите положения,които трябва да излекуваме в себе си.
Всеки човек се намира пред множество огледални отражения на себе си,представени от останалите хора,с които съжителства всекидневно.Те са там , за да ни покажат аспектите,които вярваме, че съществуват само извън нас.В ниските нива на съзнанието може да не разпознаем,да не приемем другите като огледала,но ако всеки от нас притежава мъдростта да разбере това,ще ускори еволюцията на съзнанието и разбирателството.
Огледалото на маите има две страни.Едната отразява кои сме в това прераждане и какво научаваме.
Ако виждаме само непочтеността в хората около нас,те ни подсказват нашата собствена непочтеност.Ако видим качествата на другите и го признаем,то е защото ги имаме в себе си,без да си даваме сметка за това.
Огледалото на маите ни показва това,което ние осъждаме в живота в този момент,което ни създава негативни емоции като омраза,егоизъм,завист.
Това огледало е в основата на човешката еволюция,защото чувствата и емоциите на човека увеличават или намаляват неговата енергия,позволяват или забраняват достъпът му до други сетива и възможности.


Няма коментари:

Публикуване на коментар