понеделник, 14 октомври 2013 г.

ДА БЪДЕМ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕМ

Този въпрос от години занимава всички нас.Искаме или не искаме нещо за себе си.И докато се колебаем да си отговорим сами на себе си,желанието ни не се появява в действителността.
Да разгледаме нещата по-задълбочено.Трябва да се върнем и по-назад в историята ,да се опитаме да разберем предците си.
Вселената в ядрото си е чиста информация.Тя е започнала като нещо много просто.В резултат на квантови колебания,тя се е променяла и постепенно е придобила тази сложност,която ние наблюдаваме в днешно време.Моля да ме извините,ако не го обяснявам научно.За съжаление нямам такива способности,но ще се опитам да го опиша както го виждам ,а вие си правете своите изводи.
Вселената е гигантски компютър.В този компютър има много прости програми.Когато някоя програма придобие по-голяма сложност ,тя се появява в реалността.
Как се получава нещо толкова сложно от нещо толкова просто? Отговорът е само един - с помощта на енергията.
Основните компоненти ,от които е изградена Вселената , са информация,материя и енергия.
Нищо в света не е възможно да става в отсъствието на който и да е от тези компоненти. Нещо повече - самият свят е невъзможен без тях.
Информацията е водеща и стои на върха - информация, енергия, материя.
Тази теория лежи в основата на положителното мислене.Всяка мисъл ,на която вложиш енергия ,независимо дали положителна или отрицателна ,се превръща в материя,т.е. се проявява в действителността.Точно затова е много важно винаги да мислим положително, за да избегнем лошите неща в живота си.Разбира се ,има много още какво да научим,преди да започнем напълно да контролираме мислите си.







Няма коментари:

Публикуване на коментар