вторник, 20 май 2014 г.

ЗА ДА ПРОМЕНИШ РЕАЛНОСТТА СИ Е НУЖНО ДА ПРОМЕНИШ УБЕЖДЕНИЯТА СИ

За да промениш света около себе си , трябва да промениш убежденията си.Тези убеждения в крайна сметка определят по какъв начин ще изпитваш реалността, защото няма автоматично вграден смисъл и убеждение в нещата. Каквото е убеждението ти за дадено обстоятелство ,такова и ще го изпиташ - дали с позитивен или с негативен ефект.Всичко е просто физика.Когато ясно разбираш своя проблем и също ясно разбираш какво убеждение прилагаш спрямо него, ще си наясно защо получаваш объркващи вибрации или вибрации на страх.Защото ти влагаш объркващи и конфликтни убеждения.Следователно единственото нещо,което ще се връща при теб  е това, което ти показва,че ти вкарваш вътре в изживяването точно тези конфликтни убеждения и се чувстваш объркан и отчаян.Защото ти не можеш да имаш тези преживявания ,които искаш,преди да внесеш вътре съответните убеждения. Всичко,което чувстваш е твоят начин да предупредиш съзнанието си за факта,че имаш убеждения,за които  не знаеш. Те са в твоето неосъзнавано състояние,така че е важно да ги намериш. Убежденията са тези,които създават преживяванията,защото нищо друго не е вложено в ситуациите.Те са неутрални ,докато твоите убеждения не ги направят позитивни или негативни.Всичко зависи от начина ,по който дефинираш нещата.Защото твоето убеждение например казва - да ,ама ако го направиш ,ще изпиташ това или онова,например ще има още по-голям конфликт или противопоставяне.Това обаче въобще не е вярно.
Единствената причина да изпиташ увеличаване на конфликтите е защото продължаваш да притискаш реалността с убеждения,които не отговарят на твоята истинска същност.Няма нужда да продължаваш да правиш това.
Системата от убеждения зависи от системата от вярвания, от емоциите и най-накрая от мислите. Ти не можеш  да имаш тези мисли ,ако преди това нямаш тези емоции ,и не можеш да имаш тези емоции ,ако преди това нямаш тези убеждения. Така,че ако твоят ум твърди ,че си зле,то това идва от твоята система от убеждения. Защото всички убеждения създават емоциите и мислите. Ако се върнеш обратно по веригата ,осъзнавайки че мислите ,които имаш,те водят обратно до чувствата,които изпитваш и тези чувства те водят до твоите убеждения .Когато твоите убеждения станат осъзнати,може да ги замениш с други,които предпочиташ.Те автоматично ще променят чувствата ти,които автоматично ще променят мислите ти. Мислите ти автоматично ще променят настройките на ума,което пък от своя страна ще промени поведението ти и по този начин ще промени честота ти ,а оттам и реалността ти. Така ,че единственото което трябва да направиш ,за да промениш реалността си ,е да промениш убежденията си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар