вторник, 29 октомври 2013 г.

ПАРАЛЕЛНИТЕ РЕАЛНОСТИ

Разбрахме ,че отдавна някой хора на Земята са имали усет и са търсели другият свят,защото са знаели и вярвали ,че го има.Реших да
 те запозная с всичко това ,за да повярваш,че този свят съществува и за теб.Силата е в теб.
Уверена съм,че има множество физически паралелни реалности  и безброй паралелни реалности,някой от тях са сходни, а други са много различни. Единствено от нас зависи коя от тези реалности ще изберем.
Трябва само да повишим вибрациите си по различни начини,за да създадем реалността ,която искаме да преживеем и нещата ,които искаме да се появят във физическата си форма.
Това става като променяме честотите си от едно равнище на реалност в друго.Ние винаги сме правили така,но не сме го съзнавали.Сега трябва да действаме съзнателно.И всичко ще се промени.Трябва да действаме ,макар да ни се струва,че усилията ни са напразно.Малките крачки ще ни доближат до заветната мечта.Нужно е движение,дори и то да илюзорно.
Така ние се движим в успоредни реалности.Всеки път новата реалност е малко по-различна от предишната.Това естествено зависи от нас.
Ние непрекъснато се местим между тези успоредни реалности.Всяка реалност обаче много прилича на предишната и затова не може да се забележи.Необходимо е много положителна емоция ,за да се предвижваме към по-добър за нас живот.Сами разбирате , че не може да поискате  например да сте милионер и да се предвижите към тази реалност.Необходимо е много стъпки и преминаване през множество реалности, за да се случи това.
За да се забележи промяната ,трябва разликата между реалността ,в която сме били и новата реалност да е по-голяма.Само така се проявява промяната.Въпросът тук е не дали можем да се променим,а в каква посока ще се променим и каква промяна ще си позволим.Всичко зависи от нашите нагласи и убеждения.
Затова е от огромна важност да се фокусираме върху вибрациите,които излъчваме.Само ние променяме и се пренасяме в тази паралелна реалност,която сме създали и всичко зависи от състоянието на вибрациите ни.
Всичко е физика.Всички паралелни реалности съществуват едновременно. Във Вселената има огромно изобилие.Каквото си поискаш.Физическата реалност е структурирана като холограма.Ние получаваме реалност,която съответства на вибрациите ни.Това,което излъчваме ,е това ,което получаваме.Това е елементарна физика.След действието следва реакция.
Мислите ,емоциите ,действията ни създават вибрациите.Когато мечтаната реалност не съответства на вибрациите ни,тя остава невидима за нас.
Затова много неща в живота ни остават невидими за нас.Трябва да сме в определено състояние, за да видим възможностите,които водят до желаната реалност.
Всичко зависи от нас.Ние нямаме и не може да имаме дадена реалност, ако тя не основана на нещо,в което най-силно вярваме,ако не променим отношението си към тази действителност и към самите себе си
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар