понеделник, 12 януари 2015 г.

Как се сътворяват желанията ?

Всъщност време е да замениш думата "желания" с   възможности.Щом можеш да си представиш нещо ,това означава,че то вече съществува в пространството.Нищо не е така ,както изглежда.Нещата са съвършено различни от твоите представи.И ще запиташ как тогава да осъществя тези възможности ? Истината е ,че не трябва да правиш
нищо.Действията са само ,за да задействат твоята човешка психика.Опитът също те кара да правиш това. Всъщност може само да стоиш и да си сътворяваш,но тъй като не вярваш ,че това може да се случи,то естествено не се случва.Нужно е да повярваш,че в тебе наистина живее божественото.Ти си частица от Бог и естествено можеш да сътворяваш чудеса.Осъзнаването на това е твоят път към просветлението.
Бог винаги ни дава най-доброто.Защото ти си този Бог,обаче в неосъзнато състояние.И естествено искаш най-доброто за себе си. В зависимост от това как възприемаш това даване е всъщност наличието на доброто и злото в твоя живот.Няма такива понятия във Вселената.Всичко е само уроци.Но това не означава,че след като в твоя живот се случват нещастни събития ,ти заслужаваш това. Много по-добре е да разпознаеш тези събития като потенциални възможности. Това са твоите страсти,твоите желания.И когато силно искаш нещо ,твоят Висш Аз ти изпраща сигнали под формата на ситуации .Тези сигнали всъщност са твоите блокажи,нещата,които трябва да промениш в себе си,за да се осъществи желанието ти.Колкото по-бързо осъзнаеш тези блокажи,толкова по-бързо ще осъществиш желанието си.Приеми всеки път всяка неблагоприятна за теб ситуация като начин  за разчистване на бурените,които ти пречат да стигнеш до твоето желание.Защото то съществува в пространството и чака само да отвориш очи и да го видиш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар